A Magyar válogatott gőz erővel tart a 2024-es Európa bajnokság főtáblája felé. Hazánk válogatottja eddig meglepően magabiztosan vezeti csoportját szinte az első pillanatoktól fogva. Szerbiát két alkalommal is sikerült legyőzni s amenyiben a mai este folyamán akárcsak 1 pontot is szereznek Szoboszlaiék akkor egyenes ágon jut ki a válogatott az Európa Bajnokságra. Ami a mérkőzés felvezetését illeti botrányos körülmények között kerül e meccs megrendezésre hiszen kedd estig gyakorlatilag nem volt biztos, hogy egyáltalán megrendezik e az összecsapást egy stadion probléma okán. A mai meccs zárt kapus lesz.

Bulgária: Naumov;Nedyalkov;Antov;Petkov;Popov;Krastev;Chochev;Gruev;Delev;Minchev;Despotov

Magyarország: Dibusz;Botka;Lang;Szalai;Kerkez;Styles;Szoboszlai;Nagy;Nego;Ádám;Csoboth

Az első félidőt Bulgária kezdte.  8.perc: vendég szöglet melyet követően Nagy fejelte a labdát kapura. 9.perc: Antov sárgult be. 10.perc: Szoboszlai szabadrúgását követően Martin fejelt a hálóba 0:1! 17.perc: Szoboszlai lövését blokkolta a védelem.  24.perc: az első hazai akció végén Delev lőtt a hálóba 1:1! 37.perc: Antov megkkapta második sárga lapját így piros lappal hagyta el a játékteret. 39.perc: előbb Gruev is piros lapot kapott ám a VAR elemzés után visszavonták e lapot. 42.perc: Botka sárgult be. 43.perc: Chochev helyére Atanasov állt be. 44. perc: Kerkez is besárgult. 51.perc: Nego hagyott ki helyzetet.

A második félidőt Magyarország kezdte. 57.perc: Kerkez sárgult be ismét így piros lappal hagyta el a pályát. 59.perc: Csoboth helyére Nagy állt be. 62.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 71.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 72.perc: Kolev helyére Minchev állt be illetve Németh helyére Martin állt be. 78.perc: hazai büntető melyet követően Despotov lőtt a hálóba 2:1! 81.perc: Gazdag helyére Nego állt be majd Botka helyére Kalmár állt be. 82.perc: Stefenski sárgult be. 83.perc: Szoboszlai szabadrúgása centikkel kerülte el a hálót. 84.perc: Rusev állt be Despotov helyére majd delev állt be Ivanov helyére. 85.perc: magyar szöglet helyzet nélkül. 86.perc: Kolev is besárgult. 94.perc: Szoboszlai lövését Naumov védte nagy bravúrral. 97.perc: magyar szabadrúgás melyet követően Petkov fejelt a saját kapujába 2:2! Vége a mérkőzésnek Magyarország Európa Bajnoki résztvevő!!!

Az első játékrészben hazánk fiai megszerezték a vezetést. Ezt követően a hazaiaknak sikerült egyenlíteniük majd egy piros lap ismét a magyar válogatott malmára hajtotta  avizet. A második félidőben ugyan nyomott válogatottunk ám gólt lőni nem sikerült sőt egy fegyelmezetlenség miatt a magyar válogatott is megfogyatkozott. Ezt követően a hazaiak megszerezték a vezetést s egészen az utolsó pillanatik úgy tűnk meg is nyerik a meccset ám az utolsó pillanatban egyenlített válogatottunk. Így biztosan kijutottunk a 2024-es évi Európa Bajnokságra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .