A Premier League 4. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadóját ezúttal az Emirates Stadionben rendezik ahol az Arsenal a Manchester United-et fogadja. A hazaik jól kezdték a szeint ám egy meglepetés döntetlen kicsit rontott statisztikájukon. A vendégek a szeon eddigi részét végig szenvedve hozták le, 2 kín keserves győzelem mellett 1 vereséget is elszenvedte. Az utolsó napokban Amrabat Regulion csatlakozott a United keretéhez sőt Hojlund is immár bevethető állapotban van. A hazaiak kényelmesebb helyzetből várhatják a mérkőzést és az esélyek is az ő győzelmüket jósolják.

Arsenal: Ramsdale;Zinchenko;Gabriel;Saliba;White;Odegaard;Rice;Havertz;Martinelli;Nketiah;Saka

Manchester United : Onana;Wan-Bissakka;Lindelöf;Martinez;Dalot;Eriksen;Fernandes;Antony;Martial;Casemiro;Rashford

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 3.perc. hazai szöglet melyet kvöetően Martinelli fejelt a kapu mellé. 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 15.perc: újabb hazai szöglet melyet Onana helyettesített. 19.perc: Saka szögletéből helyzet nem alakult ki. 27.perc: Rashford fordult le jól majd lőtt a hálóba 0:1! 28.perc: hazai akció melynek végén Odegaard lőtt tisztán a hálóba. 33.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 38.perc: Lindelof sárgult be majd Saka is. 44.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 47.perc: 3 hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki.

A második játékrészt az Arsenal kezdte. 47.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Rashford próbálkozását blokkolták, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 57.perc: hazai szöglt helyzet nélkül. 59.perc: Havertz verekedte magát a 16-oson belülre majd esett el, elsőre büntetőt ítélt a bíró ám a VAR jelezte nem ért 11-est az eset. 65.perc: Martinez sárgult be. 67.perc: Hojlund állt be Martial helyére illetve Maguire a megsérülő Martinez helyére. 68.perc: hazai szöglet melyet követően Martinelli tekert centikkel a kapu mellé. 69.perc: Onana sárgult be. 75.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Jesus állt be Nketiah helyére majd Zinchenkot Tomiyasu váltotta és Havertz helyére Vieira érkezett. 81.perc: Saka próbálkozását Onana védte bravúrral. 84.perc: Antony helyére Garnacho állt be majd Lindelüf helyére Evans. 86.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 87.perc: Hojlund passzát követően Garnacho ugrott ki a leshatárról s lőtt a hálóba. A találat ugyanakkor érvénytelen volt mert les előzte meg a szituációt. 89.perc: Jesus sárgult be. 90.perc: MArtinelli helyére Nelson állt be. 96.perc: hazai szöglet melyet kvöetően Rice lőtt a hálóba Onana hibáját követően 2:1! 99.perc: Jorginho állt be Odegaard helyére. 101.perc: hazai kontra melynek végén Jesus lőtt a hálóba 3:1! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első félidőben a hazaiak tartották a labdát s több kisebb helyzetet is kialakítottak ám a veztést a vendégek szinte a semmiből szerezték meg. Ezt kvöetően a hazaiak egy percen belül egyenlítettek. A félidő további részében a United akarata érvényesült taktikai téren inkább. A második félidőben a hazaiak kezdte erősebben ám a United taktikája látszott érvényesülni. A vendégeknek viszonylag könnyen sikerült helyzetbe kerülniük igaz a hazaiaknak is akadt veszélyes lövsük. A mérkőzés vége igaza tűzijátékot hozott ahol előbb vendégek örülhettek ám az utóbbi évek szokásához hasonlóan ezúttal is kikapott Ten Hag idegenben egy top 6-os együttestől. Összességében jó mérkőzést láthattunk sok hibával és találattal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .