A Premier League 24. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló nyitómérkőzésén a Leicester City fogadja hazai pályán a Liverpool együttesét. A hazai együttes kitűnően teljesít idén s egyenlőre úgy fest reális esélye a dobogó 2. illetve 3. helyére. Igaz mérlegük nem makulátlan ugyanakkor a Manchester Uniteddel tartják a lépést sőt egy esetleges mai győzelemmel meg is előzhetnék a tabellán igaz ideiglenesen. A Liverpool előző két mérkőzését elbukta, s sorra sérülnek meg a védelem kulcsfigurái mellett a kiegészítő emberek. Klopp emiatt panaszkodott is ám míg a Pool sorra veszíti a pontokat a Manchester City megállíthatatlan látszik. Idén úgy fest nagy csata várható a 2. helytől lefelé főként az első négy hely megszerzéséért. Kitűnő meccs előtt állunk.

Leicester City : Schmeichel;Soyuncu;Evans;Amartey;Pereira;Tielemans;Ndidi;Albrighton;Barnes;Maddison;Vardy

Liverpool: Alisson;Alexander-Arnold;Kabak;Henderson;Robertson;Jones;Wijnaldum;Milner;Salah;Firmino;Mane

A mérkőzést a Leicester Kezdte. 2.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 15.perc: Salah hozott össze egy büntetőt majdnem. 16.perc: két vendég szöglt helyzet nélkül. 17.perc: folytatódik Klopp pechszériája ezúttal Milner sérült meg helyére Thiago érkezett. 24.perc: két vendég szöglet melyeket követően ÍFirmino lövéést védte Schmeichel bravúrral. Jones közben besárgult. 28.perc: egy vendég majd egy kontrát követően egy hazai szöglet következett helyzet nélkül. 36.perc: Vardy lövését védte Alisson braúrral. 39.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 42.perc: Vardy találta telibe a keresztlécet az állsá nem változott. 43.perc: Evans sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból találat nem született. Ezzel ért véget a játékrész. 

A második félidőt a Liverpool kezdte. 51.perc: Maddison szabadrúgása kerülte el a kaput. 57.perc: Alexander-Arnold szabadrúgása csattant a keresztlécen az állás maradt 0:0! 62.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Firmono passzolt salah elé aki a kapuba lőtt 0:1! 71.perc: Kabak sárgult be. 73.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Albrighton helyére Perez állt be. 75.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Chamberlain érkezett Jones heyére. 78.perc: VAR majd büntető a hazaiaknak melyet Maddison lőtt a hálóba 1:1! 84.perc: Alisson hibájából Vardy lőtt gólt máris 2:1! 85.perc: Branes került helyzetbe majd lőtt gólt 3:1! A mérkőzés eldőlni látszik. 87.perc: Wijnaldum helyére Sahquiri állt be illetve Tielemans helyére Choudchuri és végül Perez helyére Mendy. 95.perc: vendg szöglet melyből helyzet nem alakult ki.

Az első játékrészben a vendégek mindent megtettek, hogy megszerezzék a vezetést ám Schmeichelen nem tudtak túljutni. Az első 30 percet követően a hazaiak is feléledtek s Vardy révén kétszer is majdnem megszerezték a vezetést. A második félidőben a Liverpool volt élesebb a félidő elején s meg is szerezték a vezuetést, majd a cseréket követően gykorlatilag 10 perc alatt a leicester a maga javára fordított a amérkőzést. Összességében jó helyzetkihasználásának köszönhetően nyert a hazai együttes. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .