A Nemzetek Ligájának A Ligájában Németország Anglia és Olaszország mellett Magyarország is tagja a 3. csoportnak. Az első magyar szempontból fontos összecsapáson hazai pályán Angliát fogadja Rossi együttese. Az elmúlt időszakban sikerült a magyar válogatottnak megszorítani az angolokat, ám a két keret erősségét tekintve a vendégek nevezhetőek a találkozó esélyesének. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Magyarország : Gulácsi;Szalai;Nagy;Orbán;Lang;Nego;Nagy;Schafer;Sallai;Szoboszlai;Szalai

Anglia : Pickford,Walker;Coady;Maguire;Alexander-Arnold;Bellingham;Rice;Justin;Mount;Kane;Bowen

A mérkőzést a Magyar válogatott kezdte. 7.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 10.perc:újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 17.perc: angol szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 21.perc: Schafer sárgult be. 25.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.  31.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 38.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. A félidőben több említésre méltó esemény nem történt. 

A második játékrészt az angol együttes kezdte. A félidőben Saka állt be Justin helyére. 51.perc: Maguire sárgult be. 55.perc: kezezés gyanús eset de büntető nem alakult ki. 59.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 61.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 62.perc: James állt be Alexander-Arnold helyére, majd Mount helyére Grealish állt be majd Walker helyére Stones állt be. 64.perc: James sárgult be majd a jogosan megítélt büntetőt Szoboszlai lőtte a hálóba 1:0! 71.perc: Sallai helyére Kleinheisler állt be. 77.perc: James lőtt kevéssel a kapu mellé, nagy helyzet volt. 79.perc: Coady helyére Philips állt be. 82.perc: Schafer hibázott nagy helyzetben. 82.perc: Nagy helyére Styles állt be majd Szoboszlai helyére Fiola. 88.perc: Nagy helyére Vécsi illetve Szalai helyére Martin állt be. 89.perc: Gulácsi sárgult be időhúzásért. 96.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

Az első játékrészben az angol válogatott kezdett erősebben. Kisebb helyzetek mellett több szögletet is elvégeztek ám nagy gólhelyzetük nem akadt. A magyar válogatott a félidő középső harmadát sajátított ki. Szögletekig eljutottak ám nagy gólhelyzetig nem.  A második játékrészben az angolok ugyan jobban kezdtek, ám a félidő közepe ismét a magyar válogatotté volt. Egy büntetőt követően előnybe jutottak hazánk fiai és az angoloknak már nem akadt esélyük az egyenlítésre. Jó mérkőzést láthattunk. 

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .