Vb 2022 előrejelzések

80113

A 2022-es FIFA-világbajnokságnak Katar ad otthont, így ez lesz az első alkalom, hogy a tornát egy arab országban rendezik meg.

Elsőként nézzük át a csoportokat! –>

1. Fogadás

Nézzük meg azt, hogy egy profi fogadó miként teszi meg a tétjeit egy olyan bajnokságra ami csak 4 évente van. Nyilván az évi a teljes bevételemnek ez a torna teszi ki több mint a felét ezért sok dologra kell odafigyelni:

  • Érdemes már a torna előtt 1-2 héttel megtenni az első fogadásokat, mert akkor még magasabbak az oddsok, mert a kishalak még nem szálltak be.
  • Csak hosszútávú fogadást szabad tenni, mert egy meccsen bármi megtörténhet, elég egy piros lap, és máris borul minden.
  • Az első fogadás mindig a csoport továbbjutókból legyen kombinálva.
  • Maximum 5 lehetőség és az összesített odds ne haladja meg a 2-t. Ezt elég könnyű eltalálni, viszont olyan csoportot semmiképp sem tegyünk bele, ahol két erős ország van. Tehát a Spanyol csoport kimarad.
  • Itt a keretünk maximális összegét tegyük fel, ugyanis ilyen lehetőség csak ritkán van, hogy 3 meccset pár héten belül lejátszik egy adott csapat. Ezen fogadás során végig tudjuk követni az meccset, és megismerjük az országok jelenlegi formáit.
  • Mivel ez egy rendhagyó VB, mert télen rendezik, rengeteg játékos el lesz fáradva, ugyanis sok másik bajnokságban is játszottak már.
  • Qatar-ba légkondicionált stadionok vannak, ez könnyen megzavarhatja a top bajnokságokban játszó játékosokat. Nehéz helyzetben lesz még Szenegál is, mert Saido Mane lesérült, így nem tud részt venni a tornán.

Ha érdekel, hogy én mire fogok fogadni, akkor regisztrálj itt, és megtudhatod.

2. Fogadás

A csoportkör végén kirajzolódnak az ágak, és látni fogjuk ki hova került. Itt jött el az ideje győzteseket választani. Egy országra soha nem fogadunk, mivel ez nem lottó, hanem az év legkomolyabb bevételszerzési lehetősége. Lássuk, hogy jelenleg a VB előtt kik a legesélyesebbek.

Argentína hosszú évek után nagyon komoly esélyesnek számít, mert erős védelem alakult ki, és eddig Argentína mindig a támadó játékáról volt híres, de most ezzel párosul egy komoly fiatal védelem. Nem hiába az irodák is őt tartják a 2. legjobbnak. Messinek ez lesz az utolsó Vb-je, és még soha nem nyert Világbajnokságot, ezért nagy küzdést várnék el tőle.

Három legértékesebb kerete Angliának, Brazíliának és Franciaországnak van, de ezt nem azt jelenti, hogy ebből a 3 válogatottból fog kikerülni a VB győztese. Ne felejtsük ki Spanyolországot és Portugáliát sem, utóbbi csapatnál Ronaldo szintén az utolsó Világbajnokságára készül, ő mindig is a küzdő szelleméről volt híres, így akár a legjobbak közé is repítheti országját.

Tehát összefoglalva a 6 legesélyesebb ország: Brazília, Argentína, Francia, Angol, Spanyol, Portugál. Akik ki maradtak, mert jelenlegi formájukat nagyon gyengének érzem: Németország, Hollandia, és Belgium. A maradék többi ország a csodára várhat, de mi csodára nem fogadunk.

Ezek után nézzük meg, hogyan tesszük meg a tétet: Nem egy országra teszünk, hanem minimum kettőre, vigyázzunk ne egy ágon legyenek ezzel rontva saját esélyeinket. Ha három országot teszünk akkor minél messzebb legyenek egymástól az adott ágon lévők. A téteket arányosan osszuk szét a megtett csapatok között.

Ha érdekel, hogy én mire fogok fogadni, akkor regisztrálj itt, és megtudhatod.

Lesznek természetesen egy-egy meccsre vonatkozó elemzések is, de előtte meg kell ismerni a csapatok jelenlegi formáját.

Végezetül nézzük meg ki milyen ágra kerülhet:

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .